All items 05/25/2011

  • "Deze site heeft als doel jeugdkaderleden en jeugdtrainers te ondersteunen, in de breedste zin van het woord, teneinde het Nederlandse volleybal naar een hoger niveau te brengen. Grondlegger van het circulatievolleybal (Cool Move Volley) is Adrie Noij. Zijn staat van dienst mag er wezen: hij trainde 33 jaar ere, eerste, tweede en derde divisie ploegen. Daarnaast was hij 15 jaar actief als rayon- en volleybalschool-trainer. Hij behaalde meer dan 100 promoties op clubniveau. Hij werd met zijn teams 10 maal kampioen van Nederland en behaalde vele ereplaatsen. Veel van zijn spelers haalden de nationale selecties. Zijn visie op minivolleybal is in verschillende landen ge├»mplementeerd. Adrie geeft clinics en doet aan deskundigheidsbevordering."

    tags: Volleybal Training leerlijnen Leermiddelen

  • De Vocabulaire Bank is een webapplicatie voor gebruikers om terminologie te lokaliseren, in te zien en te downloaden. Voor een overzicht van de laatste wijzigingen in de vocabulaires wordt u doorverwezen naar de betreffende Standaarden wiki pagina. De Vocabulaire Bank biedt verder faciliteiten voor gestandaardiseerde machine-machine-communicatie (zie documentatie over de API voor details). Neem contact op met EduStandaard voor verdere informatie.

    tags: vocabulaire vocabulary kennisnet beheer beleid proces afspraken collectie repository

  • "EduStandaard heeft een procedure opgesteld, waarin wordt aangegeven hoe met vocabulaires en vocabulairepartners omgegaan moet worden. Deze procedure is vastgelegd in het document " Afspraak vocabulaires v2.0 ". Het doel van deze afspraak is om kwalitatief hoogwaardige vocabulaires te gebruiken in het onderwijsveld en om de mate van hergebruik van vocabulaires te vergroten. In het overzicht hieronder worden beknopt de procedures rondom aanmelding, registratie en beheer van vocabulaires door EduStandaard en alle afspraken rondom deze procedure die belangrijk zijn voor betrokkenen weergegeven."

    tags: vocabulaire vocabulary kennisnet beheer afspraken beleid proces

Posted from Diigo. The rest of my favorite links are here.