Delicious to Email to Blogger to Twitter to Feedburner to RSS to Linkedin to Google to Twitterfeed to website to everywere

Natuurlijk moet ik ook overal aan mee doen.. maar dat moet dan wel zo simpel mogelijk. Eigenlijk gebruik ik alleen http://delicious.com/, voornamelijk omdat het overal via elke browser zo makkelijk toegankelijk is, ik elk label kan gebruiken, ook elke via elke telefoon te benaderen is bijvoorbeeld met http://m.delicious.com/allardstrijker/mobile+software  toon je alle links uit je eigen verzameling met de tag mobile en software.

En met wat hulpmiddelen is delicious "eenvoudig" om te zetten is naar wat andere 2.0 sites. Nu wordt er regelmatig gevraagd hoe dat moet.. dus bij deze een paar richtingen hoe je het een en ander kunt doen:
Nu is natuurlijk niet altijd alles voor iedereen van toepassing.. dus als je dit insteld, dan is het wel goed om na te denken over wat je publiceert. In Delicious zit ook een private vinkje. Het kan soms geen kwaad om die eens aan te zetten als je bijvoorbeeld iets opslaat waar nog niet de hele wereld van hoeft te genieten.

Nog een kleine aanvulling: Door een combinatie van bovenstaande ideeen kun je ook berichten rond laten sturen... Je kunt namelijk van  Delicious naar Twitter naar Blog naar Twitter naar Blog en zo zijn er nog andere combinaties... en dat werkt weet ik uit ervaring ;-)