Delicious/allardstrijker

Delicious/allardstrijker


Energiebesparing: Automatisering Gids – Nokia werkt aan mobieltje dat zichzelf oplaadt

Posted: 11 Jun 2009 05:53 AM PDT

Onderzoekers van Nokia werken aan een mobiele telefoon die zichzelf kan opladen door energie uit de lucht te plukken. Het idee is, een mobiele telefoon uit te rusten met een apparaatje dat de alomaanwezige radiogolven kan omzetten in energie. Daarmee zou de oplaadbare batterij van de telefoon voortdurend bijgeladen kunnen worden, verklaarde Markku Rouvala van Nokia's onderzoekscentrum in het Engelse Cambridge tegenover Technology Review.

Posting Delicious to Blogger via Feedburner

Posted: 11 Jun 2009 02:10 AM PDT

Posting Delicious to Blogger via Feedburner Here's how to do it: 1.Enter your Delicious RSS feed into Feedburner. 2.Republish as a Feedburner feed, and adjust in Feedburner as you like, including publishing the feed via email on the Publicize tab. 3.Subscribe to your Feedburner feed for your Delicious using your special post-to-Blogger email address. You can subscribe on the FeedBurner feed page - there's a link to subscribe by email, and you can enter your email-to-blogger email address there.

Allard Work

Posted: 11 Jun 2009 01:53 AM PDT

Allard Strijker (1971) is in 1997 afgestudeerd in de Toegepaste Onderwijskunde aan de Universiteit Twente. Na zijn studie heeft hij zich op de Universiteit Twente bezig gehouden met onderzoek, het ontwerp en de ontwikkeling rondom de TeleTOP® elektronische leeromgeving die nu in verschillende instellingen zoals Universiteit Twente, Shell EP en in het voortgezet onderwijs wordt gebruikt om onderwijs via internet te ondersteunen. In 2004 is hij gepromoveerd op het onderwerp: "Hergebruik van leerobjecten in context: menselijke en technische aspecten" waarin het gebruik van standaarden en interoperabiliteit tussen systemen een belangrijk onderdeel vormen. Momenteel houdt hij zich bij TeleTOP E-learning voltijds bezig met het ontwerp en ontwikkeling van een nieuwe digitale persoonlijke leer en werkomgeving gebaseerd op MS SharePoint. Bij het ontwerp wordt er uitgegaan van zijn expertise op het gebied van hergebruik en uitwisseling van leermateriaal, interoperabiliteit, standaarden voor onde