Delicious/allardstrijker

Delicious/allardstrijker


SURFspot.nl - Spotgoedkope software

Posted: 08 Oct 2010 01:38 PM PDT

SURFspot.nl is dé ICT-webwinkel waar studenten en medewerkers van universiteiten en hogescholen, medewerkers van basisscholen en (ouders van) basisschoolleerlingen officiele software en andere ICT-producten tegen zeer lage prijzen kunnen aanschaffen.

TrendsMap: In één oogopslag trending topics spotten · Marketingfacts

Posted: 08 Oct 2010 05:10 AM PDT

Zou het niet geweldig zijn om per locatie precies te kunnen zien wat er trending is op dat moment? Waarschijnlijk is dat precies de vraag die de makers van TrendsMap zichzelf stelden. Op TrendsMaps kun je via GoogleMaps per stad zien wat er op dat moment 'hot' is. Je kunt in één oogopslag zien of er evenementen in een stad zijn, of er rampen gebeurd zijn of wanneer er weer een #cdacongres plaatsvindt.

Lowlands University 2010 | Kennislink

Posted: 08 Oct 2010 04:45 AM PDT

Lowlands University is een jaarlijks terugkerende reeks wetenschappelijke colleges op het Lowlands festival. In 2005 slaagde Coolpolitics er voor het eerst in om tijdens het festival Lowlands zes maal een festivaltent vol te krijgen met wetenschappelijke topcolleges: Lowlands University was geboren! Dit innovatieve project, in de woorden van openend spreker Ruud Lubbers "een merkwaardig idee", sloeg in als een bom, zowel bij het publiek als in de pers. De formule is sindsdien nauwelijks aangepast.